«Έκρηξη» του μπαμπά Τσιτσιπά - Γιατί «τράβηξε το αυτί» του τενίστα

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να πέρασε το κατώφλι του Τοπ-10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις μόλις σε ηλικία 20 ετών, αλλά πολλές από τις αντιδράσεις του θυμίζουν μικρό παιδί. Βέβαια ο πατέρας του Απόστολος είναι από πάνω του και φύλακας άγγελος του για να τον παρατηρεί και ενίοτε να τον επιπλήττει και μάλιστα δημόσια όπως συνέβη στο φινάλε του τελικού του Dubai Championship.

Ο Τσιτσιπάς με ανατροπή απέκλεισε τον Γκαέλ Μονφίς και ο αγώνας τελείωσε με χτύπημα «άουτ» του Γάλλου. Ο 20χρονος τενίστας από τον ενθουσιασμό του εκσφενδόνισε την ρακέτα με το αριστερό του χέρι και αυτή έφυγε με δύναμη προκαλώντας την έκρηξη του Απόστολου Τσιτσιπά ο οποίος αντί να τον χειροκροτεί τον επιπλήττει για την εκρηκτική συμπεριφορά του από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί και κάποιος τραυματισμός στο προσωπικό που βρίσκονταν εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Τι κάνεις τώρα; Ήρεμα! Τι είναι τώρα αυτό;» φαίνεται να φωνάζει ο Απόστολος Τσιτσιπάς και ο Στέφανος τον κοιτάει με… χαμηλωμένα αφτιά σαν τον σκύλο που έκανε ζημιά. Οταν ο μπαμπάς του χαλάρωσε και τον χειροκρότησε ο Στέφανος χαλάρωσε και απόλαυσε τη μεγάλη του επιτυχία αλλά την επόμενη φορά θα έχει το νου του να μην πετάει τις ρακέτες…