Τι λένε οι γείτονες για την μάνα του βρέφους που χάθηκε αβοήθητο στις φλόγες

Αβοήθητο κατέληξε το 13 μηνών κοριτσάκι στο διαμέρισμα που πήρε φωτιά στη Βάρκιζα, καθώς η μητέρα του την ώρα του κακού το είχε αφήσει μόνο του στο σπίτι.   

Η γυναίκα έχει συλληφθεί με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Κατά πληροφορίες φέρεται να έχει προσαχθεί και ένας οδηγός ταξί ο οποίος όπως λέγεται ήταν ο πατέρας του μωρού και την βοηθούσε οικονομικά. Αυτόν βγήκε να συναντήσει η 30χρονη και μάλιστα καυγάδισε μαζί του.

Γείτονες είπαν στους δημοσιογράφους πως πρόκειται για μια γυναίκα η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και η οποία διατηρούσε διάφορες ερωτικές σχέσεις, οι οποίες ήταν γνωστές στη γειτονιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα  αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει χάσει άλλο ένα παιδί, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Το παιδί εκείνο ήταν δύο μηνών όταν άφησε την τελευταία του πνοή, από σπάνια αρρώστια, όπως είχε αναφέρει η μητέρα. Στη γειτονιά οργίαζαν οι φήμες ότι κι αυτό το παιδάκι, έφυγε από την αμέλεια της μάνας, καθώς κατέληξε είτε από ασιτία είτε από το κρύο.

Επίσης, γείτονας που, όπως λέει, γνωρίζει πολύ καλά την 30χρονη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έμενε μόνη της αφού είχε χάσει τη μητέρα και τη γιαγιά της. Όπως λέει από τότε «είχε πάρει την κατω βόλτα».