Δημόσια έκκληση για βοήθεια στον ηθοποιό Τάκη Μόσχο

Ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος, συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη για την υγεία του, καθώς νοσηλεύεται εδώ και ενάμιση μήνα έχοντας υποστεί διπλό εγκεφαλικό. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Γλυκιά Συμμορία” που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Σκόπελο, πρόκειται σύντομα να πάρει εξιτήριο και θα χρειαστεί να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Φίλοι και συνάδελφοί του από την εγχώρια θεατρική ομάδα “ΕΘΟΣ”, η Μάγδα Πάτση και ο Αντώνης Μπαλαμπάνης, απευθύνουν έκκληση σε όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει ώστε να είναι ταχύτερη η αποκατάσταση του ηθοποιού και να σταθεί πάλι γρήγορα στα πόδια του.

Αναλυτικά οι φίλοι του αναφέρουν

«Ο Τάκης σε λίγες ημέρες βγαίνει από τον “Ευαγγελισμό” και θα χρειαστεί να βρεθεί σε κέντρο αποκατάστασης… και όταν με το καλό τα καταφέρει, θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σκόπελο. Όλα αυτά εύκολα διαβάζονται, αλλά δύσκολα γίνονται, αφού όπως είναι γνωστό ο Τάκης δεν έχει οικονομικούς πόρους και χρειάζονται χρήματα… Χρήματα και ένα σπίτι για να μείνει στη Σκόπελο. Όσοι φίλοι γνώρισαν τον Τάκη, οι θεατρόφιλοι που χειροκρότησαν την προσπάθειά του στον ΟΡΦΕΑ, αλλά και στη Σκιάθο και την Αλόννησο, όπου παίχθηκαν έργα με την ΕΘΟΣ και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον προσωπικό λογαριασμό του Τάκη, στην Τράπεζα Πειραιώς:

GR36 0172 1530 0051 5304 6514 954

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Δεκτή και οποιαδήποτε άλλη προσφορά για κατοικία κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 6973 056 900

ΠΑΤΣΗ ΜΑΓΔΑ 6982 734 750».