«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Βγήκα νικητής!» - Τα 2α Γενέθλια το Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Tα 28 χρόνια μακριά από εξαρτήσεις γιόρτασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και με συγκινητική ανάρτησή του, στο Twitter, αναφέρθηκε στον αγώνα που ξεκίνησε το 1991, γιορτάζοντας όπως είπε, τα «δεύτερα» γενέθλιά του. Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφίες, με τον δήμαρχο να σβήνει μία τούρτα με τον αριθμό 28.

«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα «δεύτερα» γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος. Βγήκα νικητής!».

 

Ακολούθησαν κι άλλα Tweets, που καλό θα ήταν να εμπνεύσουν πολλούς, να βγάλουν από τις ζωές τους, τις εξαρτήσεις, με τον Γιάννη Μπουτάρη, να συμπληρώνει: «Κι αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων «Ιανός» του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου. Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να «πνίγει» τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος «πνίγει» τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!».

Ανάρτηση όμως στο Twitter έκανε και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σχολιάζοντας την σημαντική αυτή επέτειο του, Δημάρχου Θεσσαλονίκης,  Γιάννη Μπουτάρη.