Η απάντηση Γερουλάνου στο δημοσίευμα για τις σχέσεις του με τον Απόστολο Γκλέτσο

«Στην πολιτική πρέπει να είσαι έτοιμος να φας προσωπικές προσβολές απ’ όλες τις πλευρές». Στο δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Απόστολο  Γκλέτσο απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο «Πρωινο» του Ant1 και τον Άρη Καβατζίκη.

«Όταν μία επίθεση γίνεται με διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας που έχουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι εντελώς απάνθρωπο, είπε ο κ. Γερουλάνος.

«Όταν βγαίνει ένα άρθρο το οποίο κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου και να πεις «Όχι, μέχρι εδώ»! Απαντήσαμε στο άρθρο κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι με αφορούσε εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβούν την προσοχή και των αρμοδίων, έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία και η δημοσιογραφία να σέβεται τους συνανθρώπους μας, όπως κι εμείς.

Δεν σκέφτηκα να κινηθώ δικαστικά, γιατί το θέμα δεν ήταν η προσωπική προσβολή, στην πολιτική πρέπει να είσαι έτοιμος να φας προσωπικές προσβολές απ’ όλες τις πλευρές. Δεν ενοχλήθηκα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ενοχλήθηκα πάρα πολύ ως Αθηναίος, δεν δέχομαι μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού».

 

 

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε επίσης και στις κόρες του, την 16χρονη Αλεξανδρα και την 13χρονη Τατιάνα, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος που η μεγαλύτερη έχει αρχίσει να αποκτά πολιτική συνείδηση και μάλιστα λόγω… Τραμπ: «Η μεγάλη μου κόρη έχει πολιτικοποιηθεί γιατί ένιωσε προσβεβλημένη με τον Τραμπ και αυτά που λέει για τις γυναίκες. Από μικρό, αθώο κοριτσάκι, ξαφνικά τη βλέπω και σηκώνει το ανάστημά της και μου λέει «δεν μπορώ να ανεχτώ κάτι τέτοιο», και τώρα βλέπουμε πολιτικές εκπομπές και δεν το πιστεύω».

Προτεινόμενα για εσάς