Η «προδοσία» της καρδιάς - Θλίψη για τον χαμό της νεαρής ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του αναπάντεχου θανάτου της νεαρής ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών, από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Λίγες μόλις ώρες πριν φύγει ξαφνικά από τη ζωή, η ηθοποιός και θεατρολόγος είχε στείλει sms στον συνάδελφο και καλό της φίλο, ηθοποιό Φώτη Σπύρο. Η νεαρή συνάδελφός του ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια εξόδου για ποτό μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train». Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

«Μου είπε “έφυγε”»

Ο Φώτης Σπύρου μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε τι του έγραψε στο μήνυμα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι «αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω». Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε «έφυγε»… Δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει ο ηθοποιός.

«Όπως έμαθα μετά, το Σάββατο το βράδυ πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε», είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα κορίτσι με χαμόγελο στα χείλη. Καλό παιδί, καλή ηθοποιός, άψογος συνεργάτης. Κουράγιο στην οικογένειά της…».

Η Νίκη Λειβαδάρη είχε συμμετάσχει -μεταξύ άλλων- στο «Μίλα μου Βρώμικα» του Mega, αλλά και στο σίριαλ «Αληθινοί έρωτες» του Alpha. Στο θέατρο είχε πρωταγωνιστήσει στο «Que sera sera», ενώ φέτος συμμετείχε στο Stamboul Train, τη θεατρική επιτυχία του Γκράχαμ Γκρην, σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη, στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

Tη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Νίκης δημοσιοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.