On camera η ληστεία σε χρηματαποστολή στο Ψυχικό - Η χρωμοπαγίδα αχρήστευσε 100.000 ευρώ (Video)

Θρασύτατη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε βάρος χρηματαποστολής, την ώρα που θα ανεφοδίαζε με χρήματα ΑΤΜ τραπέζης στο Ψυχικό, κατεγράφη καρέ – καρέ σε video ντοκουμέντο.

Ήταν λίγο μετά τις 09.30 το πρωί της Παρασκευής όταν οι δράστες που δείχνουν να μην υπολογίζουν την πιθανότητα να γίνουν αντιληπτοί από κάποιον περαστικό,  περιμένουν την χρηματαποστολή, φορώντας γιλέκα… υπεράνω υποψίας, καθώς παραπέμπουν σε εταιρεία φύλαξης.

Ο άνθρωπος με τα χρήματα, πράγματι φτάνει για να εφοδιάσει το ΑΤΜ της τράπεζας και αμέσως τον πλησιάζουν και  υπό την απειλή όπλου τον ρίχνουν στο πεζοδρόμιο.

Ο υπάλληλος πέφτει ακίνητος στο δάπεδο. Είναι απολύτως πρωτεύων να είναι ψύχραιμος και συνεργάσιμος, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς η ζωή του, βρίσκεται υπό απειλή.

Το θράσος των ληστών, είναι τόσο μεγάλο που για λίγο προσπαθούν με τροχό να ανοίξουν το κουτί με τα χρήματα και αφού ο ένας διαπιστώνει πως δεν μπορεί να τα καταφέρει, παίρνουν το κουτί και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το τέλος ήταν άδοξο πάντως για τους δυο ληστές καθώς δεν κατάφεραν να σπάσουν το κουτί με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η χρωμοπαγίδα και τα 100.000 ευρώ που είχε μέσα να καταστραφούν. Η αστυνομία έχει στα χέρια της το βίντεο από την τράπεζα, το οποίο παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι  στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων και προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Δείτε το video: