Οι αναρτήσεις στο facebook της 50χρονης που κατακρεούργησε τον ηλικιωμένο στον Πειραιά

Η δολοφονία ηλικιωμένου στον Πειραιά από την 50χρονη σύντροφό του συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε κατακρεουργημένη.

Στο διαμέρισμα στον Πειραιά ο ηλικιωμένος συζούσε με την 50χρονη από τη Χιλή. Αρκετές φορές, σύμφωνα με τους περίοικους, υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους. Μία κόντρα μεταξύ τους ξέσπασε και την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου. Αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει την εγκληματική αντίδραση της γυναίκας.

Η κόρη του θύματος, μιλώντας στο OPEN TV είχε δηλώσει πως ο πατέρας της φιλοξενούσε την 50χρονη «επειδή τη λυπόταν. Της έλεγε να φύγει και δεν έφευγε», ενώ ήταν εκείνη που πρώτη αντίκρυσε το κατακρεουργημένο πτώμα του πατέρας της.

Η εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου «χτένισε» το προφίλ της 50χρονης στο Facebook, το οποίο η γυναίκα διατηρούσε ενεργό μέχρι και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς. 

Παρά την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που, κατά την κόρη του θύματος, είχε επιδείξει η δολοφόνος, στο Facebook προέβαλε μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα, γεμάτη χαρά, ενώ είχε και πολλές φωτογραφίες με το σκυλάκι της, το οποίο και κρατούσε αγκαλιά όταν τη συνέλαβε η αστυνομία.