Μεγάλη η ταλαιπωρία στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας - Συνιστάται ψυχραιμία, υπομονή και προσοχή

H Αθήνα από το πρωί πλήττεται από την κακοκαιρία Χιόνη η οποία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, στην ηλεκτροδότηση, στην ασφάλεια, αλλά και στις μετακινήσεις. 

Οι οδηγοί, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και ψύχραιμοι, καθώς η βροχή που πέφτει σε πολλές περιοχές της πόλης δυσκολεύει κατά πολύ τις μετακινήσεις, αυξάνοντας την επικινδυνότητά τους.

Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται και πάλι στον Κηφισό. Στο ρεύμα καθόδου τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν από το ύψος της Κηφισιάς και συγκεκριμένα από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη  με την κατάσταση να γίνεται καλύτερη μετά τα ΚΤΕΛ του Κηφισού.

 

Μεγάλες καθυστερήσεις  και στο ρεύμα ανόδου από Ρέντη μέχρι το ύψος της Αχαρνών.

Μποτιλιάρισμα παρ’ ότι προχωρά η νύχτα και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, την Βασιλέως Κωνσταντίνου, την Μεσογείων και την Κατεχάκη.

 

Πυκνή η ροή της κίνησης και σε Πατησίων, λεωφόρο Αθηνών, Ιερά Οδό, Πειραιώς και Θηβών. Σημαντικά προβλήματα και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Τέλος κλειστή να υπενθυμίσουμε, πως είναι η Λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ προς το καζίνο λόγω χιονόπτωσης.