Σκέψου να... πετάς, με το αστέρι του NBA!

Ένας απολαυστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο, μας ξεναγεί στους αιθέρες με όλους τους κανόνες ασφαλείας, στο νέο διαφημιστικό σποτ της Aegean, με έντονο άρωμα Ελλάδας.

Ο σταρ του ΝΒΑ, που τόσο υπερήφανους μας κάνει σε κάθε ευκαιρία στην Ελλάδα, στο νέο διαφημιστικό για τους κανόνες ασφαλείας αεροπορικής εταιρείας και μέσα σε δυόμιση λεπτά,  πάνω σε ένα έξυπνο σενάριο, παρουσιάζει τις οδηγίες ασφαλείας με μοναδικό τρόπο.

Το αστέρι των Μιλγουόκι Μπακς, εμφανίζεται στην οθόνη αμέσως μετά την εισαγωγή που κάνει μια αεροσυνοδός η οποία ζητάει να παρακολουθήσουμε προσεχτικά τις οδηγίες που ακολουθούν.

Πρώτα μας δείχνει μέσα σε ένα βιομηχανικό χώρο την χρησιμότητα της ζώνης ασφαλείας η οποία όμως χρησιμοποιείται αμέσως μετά από δύο ομάδες έξι νεαρών παίζοντας την γνωστή διελκυστίνδα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες των τριών.

Παράλληλα στο πλάνο εμφανίζεται ένας σέρφερ πάνω σε πατίνι, την ίδια στιγμή που ο «The Grek Freak» ετοιμάζεται να εξηγήσει την επόμενη οδηγία.

Αυτή δηλαδή που αφορά τις μάσκες οξυγόνου που πέφτουν σε περίπτωση απώλειας πίεσης της καμπίνας μέσα στο αεροσκάφος, με την σκηνή να εκτυλίσσεται σε μια νησιώτικη ταβέρνα.

Εκτός από τον Αντετοκούνμπο, πρωταγωνιστούν και τρεις πολύ συμπαθητικές γιαγιάδες που ράβουν και όταν πέφτουν οι μάσκες τις φοράνε μαζί με τον Γιάννη.

Η τρίτη οδηγία που αφορά το σωσίβιο-αχρείαστο να είναι-λαμβάνει χώρα σε μια βάρκα από το αμπάρι της οποίας «σκάει μύτη» ο θηριώδης μπασκετμπολίστας μπροστά σε τρεις ψαράδες.

Εκεί δείχνει με ένα ξεχωριστό τρόπο πως φοράμε και φουσκώνουμε το σωσίβιο πριν κατέβει από την βάρκα που είναι μέσα στο τεράστιο πλατό για να βρεθεί σε δευτερόλεπτα μέσα σε ένα χειμωνιάτικο ντεκόρ, με το χιόνι να πέφτει πυκνό.

Έχει έρθει η ώρα για να δείξει τις οχτώ εξόδους κινδύνου στο Airbus A320 στις οποίες εισέρχεται ο Γιάννης ανοίγοντας την πόρτα μιας ξύλινης καλύβας!

Ακολουθεί η παρουσίαση της πιο πρωτότυπης εγκατάλειψης αεροσκάφους, οι οδηγίες για το κινητό και το κάπνισμα και το σποτάκι κλείνει φυσικά με τον πρωταγωνιστή Αντετοκούνμπο να εύχεται καλό ταξίδι.

Απολαύστε το video: