Αμετανόητος ο Πολάκης, στέλνει και... νεκρούς στο Εφετείο

Με νέα ανάρτησή του, στο Facebook, o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εμφανίζεται αμετανόητος, καθώς μετά την καταδίκη του για «ψευδείς ισχυρισμούς» που είχαν σκοπό «να προσβάλλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή του», του δημοσιογράφου Βασίλη Μπσκένη, δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη από την οικογένεια του εκλιπόντος δημοσιογράφου, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα εφεσιβάλλει την καταδικαστική απόφαση.

Η υπόθεση αφορούσε σε δημόσιες καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, κατά του Βασίλη Μπεσκένη, τον οποίο ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε ότι διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν αποχώρησε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας, όπου εργαζόταν επί υπουργίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με την απόφαση (272/2019) που δημοσιεύουν τα dikaiologitika.gr, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κάνει λόγο για «ψευδείς ισχυρισμούς» του υπουργού που είχαν σκοπό «να προσβάλλουν και προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψή του».

Σε άλλο σημείο του σκεπτικού επισημαίνεται ότι ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στους ψευδείς αυτούς ισχυρισμούς «δεν είχε ιδιαίτερη αποδεικτική θεμελίωση» με τον υπουργό να υποχρεώνεται να καταβάλλει χρηματική αποζημίωσης στην οικογένεια του εκλιπόντος δημοσιογράφου.

Με το γνωστό του ύφος ο υπουργός Παύλος Πολάκης αναφέρει πως θα  «τραβήξει» την υπόθεση στο εφετείο.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη «μετα θανατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη» υπευθύνου του Γραφειου τύπου του Αδωνη Γεωργιαδη οταν ηταν Υπ υγείας .
Μην βιάζεστε .Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου εκανε λογω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του(οπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με εναν εκδότη οταν εμαθα πως έπασχε απο κακοήθεια) .
Απο τη στιγμη ομως που κάποιοι το συνεχίζουν θα το κάνω στο εφετείο !
Εκει που μας χρώσταγαν δεν θα μας παρουν και το βόδι……
Μονο αυτο ως απαντηση ,τα αλλα εκει που πρεπει ….