«Σκότωσαν την Γαλήνη μου. Αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια»

«Σκότωσαν την Γαλήνη μου όπως την Ελένη (Τοπαλούδη) αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα»

Η μητέρα της Λίνας, της φοιτήτριας που αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 9ο όροφο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο συγκλονίζει με την εξομολόγησή της.

Η Σταυρούλα Τομπάζη, μίλησε στη Real News και συνέδεσε το θάνατο της κόρης της με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. «Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει: Και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή. Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου», είπε.

Η φοιτήτρια αποδείχθηκε μετά την αυτοκτονία της πως δεχόταν απειλές από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν ροζ βίντεο με εκείνη. Η μητέρα της καταγγέλλει ότι υπάρχει κύκλωμα εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά, το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. «Η κόρη μου εκβιάστηκε» λέει ξανά και ξανά. «Φρόντισαν να φανεί σαν αυτοκτονία. Πράγμα που ποτέ δε θα έκανε η Γαλήνη μου».

 «Δεν πίστεψα λέξη»

«Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια. Άκουσα πολλές μαρτυρίες για το τι συνέβαινε στις φοιτητικές εστίες. Όποιος θέλει, μπαίνει και βγαίνει ανενόχλητος.Ρώτησα πώς έγινε και μου είπαν ότι βγήκε για τσιγάρο σε ξένο μπαλκόνι και έτσι έπεσε. Δεν πίστεψα λέξη… Σκότωσαν την Γαλήνη μου όπως την Ελένη (Τοπαλούδη) αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα», είπε