Εγκαταλελειμμένο κτίσμα κατέρρευσε στο Γκάζι τα ξημερώματα - Καταπλακώθηκαν δύο αυτοκίνητα

Παμπάλαιο εγκαταλελειμμένο κτίσμα κατέρρευσε το πρωί της Κυριακής, περίπου στις 6:30, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί και να καταστραφεί ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε ένα δεύτερο.

Ο κρότος από την κατάρρευση, έκανε τους περιοίκους, να πιστέψουν προς στιγμή, ότι επρόκειτο για έκρηξη βόμβας. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός ή εγκλωβισμός, ωστόσο πρόκειται για παμπάλαιο κτίριο στο κέντρο της Αθήνα που η κατάστασή του θα μπορούσε να επιφέρει χειρότερες συνέπειες, ενώ το συμβάν εγείρει ανησυχία και προβληματισμό, καθώς υπάρχουν πολλά τέτοια κτίσματα στο ιστορικό κέντρο.

Το σπίτι βρισκόταν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αρτεμισίου.

 

 

Στο σημείο βρισκόταν ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας ο οποίος τράβηξε φωτογραφίες, τις οποίες ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open, γνωστοποίησε, πως ο ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου διαμένει ακριβώς απέναντι, από το σπίτι που κατέρρευσε στο Γκάζι και αφού άκουσε τον θόρυβο, βγήκε έντρομος έξω από το σπίτι και είδε το αυτοκίνητό του, να έχει στην κυριολεξία διαλυθεί.