« Όλοι τονε θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο...»: Κραουνάκης για Πολάκη!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, που παρουσιάζει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Στο Κόκκινο», θέλησε να διηγηθεί από την πλευρά του την βραδιά στις «Γραμμές», το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, όπου ο Πάυλος Πολάκης χόρεψε  βαρύ ζειμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «βρέχει φωτιά στην στράτα μου»

Το ζεϊμπέκικο του αναπληρωτή υπουργού υγείας ήρθε λίγες ώρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις λατρείας του μουσικοσυνθέτη.

Μ’ ένα νεύμα δικό του κι ένα δικό μου, ανέβηκε ο υπουργός στην πίστα, λέει ο μουσικοσυνθέτης και συνεχίζει αποκαλώντας «λούγκρες» όσους σχολίασαν το γεγονός, που κάνουν ό,τι κάνουν και λένε όσα λένε γιατί… «τον θέλουν τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Επί λέξει όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral […], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Δείτε την επίμαχη εκπομπή του Σταμάτη Κραουνάκη από το βίντεο που έχει ανεβάσει ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook – Το απόσπασμα για τον Παύλο Πολάκη στο 2′:20”