Δολοφονία Τοπαλούδη: Δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του Αλβανού και του Ροδίτη!

Αδυναμία στο να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, πρωταγωνιστών του στυγερού εγκλήματος στη Ρόδο, με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, αντιμετωπίζουν οι αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, αυτό είναι κάτι που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά.

«Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία», εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας. Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

Εντωμεταξύ ολοκληρώθηκε,  ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου , η απολογία του 19χρονου Αλβανού  για το αδίκημα του βιασμού από κοινού με τον 23χρονο αθίγγανο, μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του και υποστήριξε ότι δεν είχε επαφή με την 19χρονη κοπέλα.

Μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε εκ νέου προσωρινά κρατούμενος