«Έψαχνε μανιωδώς για το επόμενό του θύμα»

Στη Ρόδο επέστρεψε ο 19χρονος αλβανικής καταγωγή, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, τρεις μόλις ημέρες μετά τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας. Ο 19χρονος Αλβανός αναμένεται να απολογηθεί εκ νέου στην ανακρίτρια.

Την ίδια στιγμή, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ, παράλληλα, δημοσιεύονται λεπτομέρειες για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ.

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο Star, περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με τον 19χρονο κατηγορούμενο και για τις δύο υποθέσεις, τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε 19χρονο την 1η Δεκεμβρίου. Δήλωσε πως η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική». Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος τσακώθηκε και με κάποιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια έχει συλλέξει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο 19χρονος είχε πολύ παραβατική συμπεριφορά.

Όπως φαίνεται, το μοιραίο εκείνο βράδυ του βιασμού της 19χρονης, ο κατηγορούμενος έψαχνε μανιωδώς για το επόμενο του θύμα. Μάλιστα λέγεται ότι είχε το θράσος να πλησιάσει νεαρά κορίτσια που περνούσαν από την πλατεία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο και αν τους ζητήσει να συνευρεθούν μαζί του.