Με τις απολογίες των 12 κατηγορουμένων, στην τελική ευθεία η δίκη Λεμπιδάκη

Στην τελική ευθεία πλέον η ακροαματική διαδικασία της δίκης, για την απαγωγή  του κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, καθώς ολοκληρώθηκαν σήμερα οι απολογίες και των τελευταίων κατηγορουμένων της πολύκροτης υπόθεσης.

Στις ερωτήσεις της έδρας κλήθηκαν να απαντήσουν οι τέσσερις εκ των κατηγορουμένων οι οποίοι είχαν συλληφθεί το περασμένο φθινόπωρο και είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Πρόκειται για δύο αδέλφια και έναν τρίτο άνδρα, οι οποίοι κατάγονται από τον νομό Ρεθύμνου, ωστόσο ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και για έναν τέταρτο επιχειρηματία, που επίσης κατάγεται από το Ρέθυμνο.

Και οι τέσσερις κατά τη διάρκεια της απολογίας τους, αρνήθηκαν πάντως τις κατηγορίες που τους προσάπτονται και ισχυρίστηκαν, ότι δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ο ένας εκ των δύο αδελφών, επέμεινε μάλιστα, ότι τα τελευταία χρόνια δεν επισκέπτεται την Κρήτη, λόγω προσωπικών διαφορών με την πρώην σύζυγό του.

Η ακροαματική διαδικασία την ερχόμενη εβδομάδα εισέρχεται πλέον στην τελική της φάση, καθώς την Δευτέρα αναμένεται η αγόρευση και η πρόταση του εισαγγελέα για τους συνολικά 12 κατηγορούμενους.