Το αντίο στον Θέμο από τον πολιτικό κόσμο - « Πάμε ξανά εγγραφή. Με άλλο τέλος...»

Μέσω των social media γνωστοί πολιτικοί αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη, τον δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Συγκλονιστική είναι και η ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή, χρόνια συνεργάτη του δημοσιογράφου

Ο Αλέξης Τσίπρας

«Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της Αριστεράς και εμού προσωπικά. Η ζωή κι ο θάνατος όμως, έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του»

 

Η Νέα Δημοκρατία

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

«Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα.  Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Αντώνης Σαμαράς

«Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν… Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε στο facebook ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι» έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 

 

 

 

 Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, έγραψε: «Μερικοί άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Έφυγε ένας Έλληνας που διακρίθηκε για το ήθος, το θάρρος και την τόλμη του. Στεναχωριέμαι που σε αυτή την χώρα, οι άριστοι στοχοποιούνται αντί να γίνονται πρότυπα. Η πατρίδα του χρειαζόταν την φωνή του περισσότερο από ποτέ.
Υγ. Έχασα πάνω από όλα έναν φίλο μου, που του χρωστάω πολλά. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και εκείνους που ήταν κοντά του τις δύσκολες στιγμές.
Καλό ταξίδι Θέμο.

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», έγραψε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ.


Είχε προηγηθεί το μήνυμα:

 

 

«Θερμά συλλυπητήρια.
Δυναμη στην Βασιλική και τα παιδιά του και όλους σας.
Απο τους ευφυέστερους και ταπεινωτερους ανθρώπους πυ γνώρισα.
Τον ευχαριστώ για τις συμβουλές…
Καλό παράδεισο»,  το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημήτρη Καμμένο

 

Κίνημα Αλλαγής 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη, εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής.

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

 

Το Ποτάμι