Η μοιραία νύχτα που η 19χρονη έπεσε στα χέρια τους... - Ξεσπούν οι γονείς της κοπέλας που κακοποιήθηκε από τον φονιά της Τοπαλούδη

«Το παιδί είναι ψυχολογικά χάλια, κλαίει. Όλοι στην οικογένεια περνάμε δύσκολα. Προσπαθούμε. Συμβουλευόμαστε τους γιατρούς, πήγαμε και σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο» λέει η μητέρα της 19χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού από τον 19χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Η μητέρα της 19χρονης μιλωντας στο  newsit.gr. περιέγραψε τι συνέβη την 1η Δεκεμβρίου, όταν η κοπέλα πήγε σπίτι της μετά την κακοποίηση: «Εκείνο το βράδυ που ήρθε στο σπίτι, ήταν εμφανές ότι κάτι πέρασε. Απλώς, το μυαλό μου δεν πήγε εκεί. Έκλαιγε, ήταν χτυπημένη, λερωμένη, βρεγμένη. Ήθελε να ξαπλώσει. Την έβαλα να κάνει μπάνιο και την άφησα να κοιμηθεί. Είπα στη μεγάλη μου κόρη να την πλησιάσει και να κουβεντιάσουν. Είναι πιο κοντά ηλικιακά, μαζί μεγάλωσαν, μαζί κοιμόντουσαν. Της τα είπε και μετά τα είπε και σε εμένα. Ήθελε χρόνο η μικρή για να το επεξεργαστεί όλο αυτό και να αντιδράσει».

«Φοβάται»

Σύμφωνα με τη μητέρα, η 19χρονη φοβάται να πάει σχολείο μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα: «Τώρα είναι ακόμα δύσκολα τα πράγματα, με τη δημοσιότητα… φοβάται να πάει στο σχολείο. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω και να καταλάβω το δράστη. Πώς το έκανε αυτό λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας. Με τόσο θράσος… Ποιος ξέρει και τι άλλα θα έχουν συμβεί και δεν τα ξέρουμε ακόμα. Όσοι γνωρίζουν κάτι πρέπει να μιλήσουν χωρίς να φοβούνται τίποτα…».

Πατέρας: «Την παγίδευσαν»

«Αναγκάστηκε να κάνει ό,τι της είπαν για να μην την χτυπούν» είπε επίσης από την πλευρά του ο πατέρας της κοπέλας,  μιλώντας στο δελτίο του Star, περιγράφει όλη την περιπέτεια του παιδιού του, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες: «Η κόρη μου ήταν μαζί με τις φίλες της και ήταν κάπου και ακούγανε μουσική και την πλησίασε ο Αλβανός μαζί με αυτόν, τον Αθίγγανο και της πρότειναν να πάει μαζί τους να ακούσουν μουσική με το αυτοκίνητο. Αλλά επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να του πεις ναι θα πει, δεν θα πει όχι».

Σύμφωνα με τον πατέρα της 19χρονης, «την παγιδεύσανε, την πήγανε σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί εκεί που είναι στο Μαντράκι και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να του κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις που ήθελε εκείνος, αλλά δεν ήθελε η κόρη μου αλλά τη χτύπησε κα το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε ο άλλος ο αθίγγανος. Κανένας δεν ξέρει αν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση τι μπορεί να ακολουθήσει, πόσο μάλλον μια κοπελίτσα 18 χρονών να είναι με δύο άντρες και να υποστεί αυτές τις βάρβαρες καταστάσεις».

Η 19χρονη κατάφερε να πει στη μεγάλη της αδερφή πριν τρεις μέρες για την κακοποίηση ενώ  κατάφερε να καταθέσει με τη βοήθεια ενός άνδρα του Λιμενικού. Οι δυο τους πήγαν μαζί στην Ασφάλεια και 19χρονη κατέθεσε για την υπόθεση.

Ομολόγησε

Όπως αποκαλύφθηκε ο 20χρονος Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, είχαν βιάσει τη 19χρονη κοπέλα στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου. Η συγκλονιστική εξέλιξη έγινε γνωστή από την αστυνομία του νησιού που ανακοίνωσε τη σύλληψη του Ρομά που ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η άτυχη Ελένη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου.