Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του καθηγητή που αποπλάνησε μαθήτριές του

Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 57χρονου ιδιοκτήτη φροντιστηρίου που προφυλακίστηκε για την υπόθεση αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος μαθητριών του.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 57χρονου καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος προφυλακίστηκε για την υπόθεση αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος μαθητριών του από το 2013.

Πρόκειται για τον Ελευθέριο – Αλέξανδρο Παπαδογιάννη του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά της Κρήτης.

Ο καθηγητής κατηγορείται ότι έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου στο οποίο είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης.

Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων ενώ ο φερόμενος ως δράστης ,σύμφωνα με τις καταγγελίες, εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένες σεξουαλικές πράξεις, με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε, ενώ ακολούθησαν και οι πρώτες καταγγελίες που αφορούσαν περιστατικά του 2013 όταν εκείνα ήταν 13 έως 15 ετών.

Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για ασέλγεια.