Η Άντζυ Σαμίου και ο Άνδρας πρωθυπουργός

Από την πρώτη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στην εξουσία, εξέφρασε μέσω των social media την… προτίμησή της σε αυτή την κυβέρνηση.

Πρόσφατα είχε ταχθεί κατά των συλλαλητηρίων στη Βόρεια Ελλάδα για τη Μακεδονία, ποστάρoντας μάλιστα και ένα χάρτη στον οποίο υποστήριζε ότι «αυτή είναι η Μακεδονία για πάνω από 100 χρόνια, μετά τους Βαλκανικούς πολέμους … Δεν είναι όλη δική μας, επεκτείνεται και σε άλλες χώρες, τι να κάνουμε τώρα;».

Τότε είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο Facebook με χρήστες του Facebook να τις επιτίθενται και με αποτέλεσμα η ανάρτησή της εν τέλει να εξαφανιστεί.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια  Άντζυ Σαμίου,  που τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και εκφράζει τις απόψεις της μέσω Twitter.

Αυτην τη φορά όμως το…τερμάτισε

Στην τελευταία της ανάρτηση, μετά και από την παραίτηση του Πάνου Καμμένου αποθεώνει τον πρωθυπουργό και δηλώνει έτοιμη να υποκλιθεί. Εκεί που…ξεφεύγει είναι οι χαρακτηρισμοί της για τον Αλέξη Τσίπρα:  Ο Άνδρας, ο Ηγέτης, ο Άνθρωπος…

Διαβάστε: