Αυτοκτονία 20χρονου: Η κάμερα του κινητού στραμμένη πάνω του

«Ηταν γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα όταν έφτασε το ταξί που θα παραλάμβανε το πατέρα του, καθώς έφευγε για την Γερμανία όπου ζει και εργάζεται μόνιμα.

«Αυτός κατέβασε τις βαλίτσες. Αγκαλιαστήκαμε και μπήκαμε στο σπίτι. Δεν πέρασε ούτε μιση ώρα και έγινε το κακό», λέει ο παππούς του 20χρονου που αυτοκτόνησε στην Ξάνθη, «Το τι έγινε ο θεος το ξέρει και ο ίδιος μακάρι να είχαμε καταλαβει κάτι» λέει στο protothema.gr

Σύμφωνα με μαρτυρίες ερωτικοί λόγοι φαίνεται να τον οδήγησαν  20χρονο στο απονενοημένο διάβημα κάτι όμως που μέχρι και αυτή την ώρα δεν επιβεβαιώνει η οικογένεια του καθώς δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως. Να σημειωθεί πως εκείνο το βράδυ  η νεαρή σύντροφος του 20χρονου, που σπουδάζει στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, έστειλε μήνυμα το ίδιο βράδυ τόσο στον πατέρα του 20χρονου που βρισκόταν καθ’ οδον για Θεσσαλονίκη όσο και στη μητέρα του αναζητώντας τον φίλο της που δεν απαντούσε στις κλήσεις.

Ωστόσο ήταν αργά αφού είχε ήδη βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως λέει ο παππούς του 20χρονου προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή όμως ο νεαρός είχε καταλήξει.

Το κινητό

Η αστυνομία  ερευνά το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου το οποίο βρέθηκε τοποθετημένο απέναντι του με την καμερα στραμμένη στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τον περασμένο Αύγουστο εισήχθη στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης όμως πήρε μετεγγραφή και για το αντίστοιχο τμήμα στα Ιωάννινα.

Ο 20χρόνος επαιζε μάλιστα μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Εκπρόσωπος της ομάδας μιλώντας στο protothema.gr «δεν είχε δείξει ποτέ σε εμάς ότι μπορεί και να σκεφτόταν κάτι τέτοιο. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ήταν καλό παιδί, άψογος και πολύ καλός χαρακτήρας. Με τίποτα δεν θα μπορούσε να πει κανεις ότι ήταν ένα παιδί που αντιμετώπιζε προβλήματα».

Προτεινόμενα για εσάς