Μακριά από το κέντρο η Αθηναϊκή νύχτα της Μέρκελ - Το ξενοδοχείο και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Καβούρι, μακριά από το κέντρο της Αθήνας, θα διανυκτερεύσει η Άγκελα Μέρκελ. Στο που φυσικά έχουν ληφθεί δρακόντεια  μέτρα ασφαλείας. Προς αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων, η διανυκτέρευσή της,  α είναι μακριά από το κέντρο της πόλης. Στο Divani Apollon Palace, τα μέτρα ασφαλείας, που έχουν ληφθεί, είναι δρακόντεια, ενώ και για το αυριανό πρόγραμμά της, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή, από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019, έχουν τεθεί σε ισχύ για τα εξής σημεία:

Στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κ. Καραμανλή (από συμβολή με οδό Ακτής) – συνέχεια Αθηνάς – αριστερά Λ. Βάρης/ Βάρκιζας – δεξιά Ελευθερίας – συνέχεια Φλέμινγκ – δεξιά Βάρναλη – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Κρόνου – δεξιά Ηλίου – συνέχεια Ακτής (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κ. Καραμανλή), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

Σημειώνεται, ότι ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται σε καίρια σημεία σε όλη την παραλιακή, ενώ οι έλεγχοι για εκρηκτικά είναι και θα συνεχιστούν σαρωτικοί.