Κλειστά σχολεία σε 37 δήμους της Αττικής - Τελευταία ενημέρωση

Μακραίνει η λίστα των σχολείων, που δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σε 37 πό τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ σε μια σειρά άλλων δήμων -πέριξ του κεντρικού τομέα του Περιφέρειας- γίνονται συζητήσεις μεταξύ διευθυντών σχολείων και τοπικών αρχών, προκειμένου να αποφασισθεί εάν τελικά θα λειτουργήσουν ή όχι τα σχολεία αύριο, λόγω της κακοκαιρίας.

Ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί, κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε συνάρτηση με τα καιρικά φαινόμενα. Μέχρι στιγμής, έχει γνωστοποιηθεί, ότι στον Κεντρικό Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Ηλιούπολης, Γαλατσίου, Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Βύρωνα, Καισαριανής

Στον Βόρειο Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Παπάγου-Χολαργού, Κηφισιάς, Βριλησσίων, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας,Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Πεντέλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στον Νότιο Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Αλίμου και Ελληνικού- Αργυρούπολης

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των δήμωνΑχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (και για 9/1/2019), Παιανίας, Σπάτων -Αρτέμιδας, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου – Μεσογαίας και Ραφήνας-Πικερμίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σπετσών και Σαλαμίνας.