Κλειστά σχολεία αύριο στην Αττική, λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία, τόσο σε πολλές περιοχές της Αττικής, βάσει της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Περιφέρεια, όσο και στους νομούς της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, εξαιτίας του πολικού ψύχους και των ισχυρών χιονοπτώσεων.

Συγκεκριμένα στην Αττική και σε ότι αφορά τον Κεντρικό Τομέα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Ηλιούπολης και Γαλατσίου. Στον Βόρειο Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Στον Νότιο Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Αλίμου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των δήμων Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη), Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδας, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σπετσών και Σαλαμίνας.

Επιπλέον, με απόφαση του Δημάρχου, κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα σχολεία του δήμου Αλίμου, ενώ θα είναι διαρκώς ανοιχτά και θερμαινόμενα τα Α+Β ΚΑΠΗ της πόλης, για όποιον επιθυμεί να παραμείνει μέσα σε θερμαινόμενο χώρο.
Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη λίστα θα επικαιροποιείται από την Περιφέρεια Αττικής.