Δολοφονία στην Κέρκυρα: «Θέλω να σαπίσει στην φυλακή» - Συνέντευξη-ποταμός από τον σύντροφο της Αγγελικής

Για πρώτη φορά ο Αφγανός φίλος της Αγγελικής Πέτρου που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα  μιλάει για το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα. «Ήμουν σαν άντρας της. Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα. Δυστυχώς δεν προλάβαμε» λέει ο 26χρονος Αλί για τη σχέση του με την αδικοχαμένη Αγγελική Πέτρου. Μια σχέση που όπλισε τα χέρια του πατέρα της και τον έκανε δολοφόνο του ίδιου του, του παιδιού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, περιέγραψε τη σχέση του με την Αγγελική, εξομολογήθηκε το όνειρο που είδε λίγο πριν τη δολοφονία και κατήγγειλε τις απειλές και τα χτυπήματα που δεχόταν η 28χρονη για να χωρίσει.

«Τυραννία»

«Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν πως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα».

Το πρόβλημα του πατέρα της, ήταν πως ήμουνα Αφγανός. Δεν με ήξερε προσωπικά, αλλά η καταγωγή μου, ήταν πρόβλημα. Προσπαθούσα να τη στηρίξω. Της έλεγα: θα σε βγάλω από τα δύσκολα και θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δυστυχώς όμως δεν προλάβαμε».

Ο Αλί αποκάλυψε ότι λίγο καιρό πριν τη δολοφονία, ο πατέρας της, της είχε επιτεθεί με μαχαίρι. «Πετάχτηκε από το παράθυρο τότε και κατάφερε να ζήσει. Παραλίγο να σκοτωθεί στις πέτρες, αλλά τότε έζησε. Της είχα πει να πάμε να μιλήσουμε στην αστυνομία, αλλά δεν ήθελε αφού όπως μου έλεγε επρόκειτο για τον πατέρα της.

Με κλάματα ερχόταν σε εμένα. Οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί της Αγγελικής γίνονταν όλο και πιο συχνοί. Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα ταξίδι την Πρωτοχρονιά για να δούμε τα χιόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και αιτία είναι ο πατέρας της».