Σκανδαλο Folli-Follie: Τα χλιδάτα πάρτι, ποτέ δεν τελειώνουν...

Κάνουν χλιδάτα πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτε!  Ο λόγος για την οικογένεια Κουτσολιούτσου που παρά το οικονομικό σκάνδαλο της Folie Folie, ζει ζωή χαρισάμενη!

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος μάλιστα έκανε ένα χλιδάτο πάρτι την περίοδο των εορτών στη βίλα του στα βόρεια προάστια. Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε με τη σύζυγό του Μαρίζα και την κόρη τους.

Εξήντα καλεσμένοι, χαμόγελα, πανάκριβες τουαλέτες και η σαμπάνια να ρέει άφθονη στη βίλα των βόρειων προαστίων.

Το λαμπερό πάρτι διοργανώθηκε στη σκιά των αρνητικών εξελίξεων για την Folie Folie μετά την έντονη φημολογία οτι έρχονται και νέα πρόστιμα απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενώ ηδη έχουν ανακοινωθεί τα τσουχτερά πρόστιμα για τον ισολογισμό του 2017.

insta2
insta1
Εις βάρος μελών της οικογένειας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση για το σκάνδαλο των αμαρτωλής εταιρείας.  Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο ιδρυτής και βασικός μέτοχοςΔημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγός του, Καίτη, και ο γιoς τους, Τζώρτζης, που έχει παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Οι διώξεις αφορούν στα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, οι οποίες και συνοδεύονται από απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και δεσμεύσεις όλων των οικονομικών τους στοιχείων είτε αυτά αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε θυρίδες, είτε κάθε είδους χρηματoπιστωτικά προϊόντα.

Και το Δημόσιο

Μάλιστα το κακούργημα της απάτης αφορά και το δημόσιο καθώς το Υπερταμείο , εξατίας των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) που κάποτε ήταν κρατικά και έγινε ανταλλαγή μετοχών με τα FF, όπως και καποια ασφαλιστικά Ταμεία είχαν μετοχές των Folli Follie. Άρα με την υπόθεση της FF ζημιώθηκε και το ελληνικό δημόσιο που είχε μετοχές.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του, Καίτη, κατά πληροφορίες επέστρεψαν στην Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Χονγκ Κονγκ όπου βρίσκονταν το προηγούμενο διάστημα. Εισαγγελικές πηγές έθεταν το ερώτημα εάν θα γύριζαν στην χώρα «για να απολογηθούν όταν τους καλέσει ο ανακριτής». Χρονικά η απολογία τους στον ανακριτή προσδιορίζεται μετα την 1η Ιανουαρίου 2019. Πλέον, μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα δεν μπορούν να ξαναφύγουν εξαιτίας της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που τους έχει επιβληθεί.

Παρά τις περιπέτειες πάντως αυτές η οικογένεια Κουτσολιούτσου όπως βλέπουμε συνεχίζει απτόητη σα να μην εχει συμβεί το παραμικρό, αναρτώντας μάλιστα στα σόσιαλ μίντια  στιγμιότυπα απο την ανέμελη καθημερινότητά τους, δείχνοντας ότι τίποτα δεν φαίνεται να τους έχει επηρεάσει. Αλλωστε αυτό που μετράει είναι το… «Sparkling through the night», όπως χαρακτηριστικά γράφει η Κατερίνα Κουτσολιούτσου στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram  ποζάροντας στον καναπέ του σπιτιού τους μαζί με τη μητέρα της την ημέρα που έγινε το χλιδάτο πάρτι.

πηγή: protothema.gr