Κέρκυρα: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό»-Οδύρεται τώρα ο παιδοκτόνος (συνέντευξη- βίντεο)

«Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί μου. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται ότι είχα χτυπήσει το παιδί μου και στο παρελθόν», λέει, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του OPEN, Top Story, ο πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης.

Η 29χρονη Αγγελική Πέτρου, σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, επειδή εκείνος δεν ενέκρινε τη σχέση της με Αφγανό. Το φρικιαστικό έγκλημα ομολόγησε ο παιδοκτόνος, με την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση να κάνει λόγο για πολλαπλά χτυπήματα, τα οποία και επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην κοπέλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Η αναπαράσταση της δολοφονίας έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (3/1), στο σπίτι της οικογένειας στην Κέρκυρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος πατέρας, το βράδυ της Τρίτης (01/01/2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 52χρονου.

«Έχω μετανιώσει, δεν ήθελα να την σκοτώσω»

Μιλώντας στην εκπομπή «Top Story» του OPEN TV, ο 52χρονος δράστης περιέγραψε τα τελευταία λεπτά πριν από τη δολοφονία της κόρης του, σημειώνοντας  με κλάματα ότι έχει μετανιώσει και πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Επιπλέον, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε βιαοπραγήσει σε βάρος της και στο παρελθόν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σοκάρει η ιατροδικαστής

Σοκάρει η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στην Κέρκυρα όπου πατέρας χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη του γιατί δεν ενέκρινε την σχέση της με Αφγανό.

Μιλώντας στο OPEN T, είπε τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν μπόρεσε να παραμείνει στην ζωή. Επίσης τόνισε ότι τα χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος κάτι που κάνει ακόμη πιο σοκαριστική την υπόθεση.

Τα ίχνη της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου, χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Ο Αφγανός φίλος της είναι εκείνος που ανέφερε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς,  γιατί ανησύχησε επειδή η κοπέλα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του και δεν πήγε ούτε στην εργασία της.

Τελικά μετά από αναζήτηση κάποιων ωρών αποδείχθηκε ότι ο ίδιος της ο πατέρας είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας της.