Δολοφονία 28χρονης: Ο απαγορευμένος δεσμός, το θέατρο του πατέρα και η άφαντη μάνα

Όταν η 28χρονη ενημέρωσε τον πατέρα της πως όχι μόνο δεν πρόκειται να χωρίσει αλλά σκέφτεται να  παντρευτεί τον άνθρωπο που αυτός δεν ενέκρινε, αποφάσισε να την σκοτώσει. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης, στο πατρικό σπίτι της , ο γονιός την τη χτύπησε στο κεφάλι και της έδωσε τη χαριστική βολή.

Όταν κατάλαβε πως η κόρη του ήταν νεκρή, προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα. Το πήρε και το έθαψε στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού.

Εν τω μεταξύ o Αφγανός φίλος της, ο οποίος  ανησύχησε επειδή η κοπέλα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του και δεν πήγε ούτε στην εργασία της ανέφερε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των αστυνομικών μπήκε ο πατέρας.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές χρειάστηκαν επτά ώρες ανάκρισης μέχρι να τον κάνουν να «σπάσει» και να ομολογήσει ότι σκότωσε το μοναχοπαίδι του.

Ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στον κήπο του σπιτιού τους όπου είχε θάψει τη σορό της 28χρονης.

«Βοηθήστε με»

Με βάση τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, κατά την ανάκρισή του, ο πατέρας παρακαλούσε τους αστυνομικούς να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί η κόρη του. «Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου» είναι η φράση που έλεγε ξανά και ξανά, μέχρι στο τέλος να λυγίσει και να ομολογήσει ότι ο ίδιος την σκότωσε, με αφορμή μεγάλο καβγά που είχαν για τη σχέση που είχε συνάψει η άτυχη κοπέλα με τον Αφγανό, ο οποίος ζει και εργάζεται πολλά χρόνια στο νησί.

Η μητέρα

Όπως είπε ο φίλος της στους αστυνομικούς η κοπέλα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με την μητέρα της τα τελευταία 15 χρόνια και ο μόνος άνθρωπος που είχε στον κόσμο ήταν ο πατέρας της, ο οποίος και είχε αναλάβει την ανατροφή της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής και φέρεται να εγκατέλειψε την Κέρκυρα και να ζει μόνιμα κάπου στην Αλβανία.