Δολοφονία στην Κέρκυρα: Δεν «άντεχε» η κόρη του να έχει σχέση με Αφγανό

Ήταν η αιτία για πολύ συχνούς καβγαδές μεταξύ τους στο σπίτι.Και τελικά κατέληξε σε φονικό.

Μια τραγική έκρυβε η υπόθεση εξαφάνισης της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου. Την δολοφόνησε ο ίδιος της ο πατέρας διότι δεν ενέκρινε την σχέση της

Η  28χρονη φέρεται να διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν

Τα ίχνη της , είχαν χαθεί το πρωί της περασμένης Τετάρτης 2 Ιανουαρίου.

Σα να ήθελε να συλληφθεί, ο πατέρας της  υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του και αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος. Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε  όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών που δεν μπορούσε να απαντήσει ενώ υπέπεσε και σε λάθη.

Επέμενε ο φίλος της

Από την πρώτη στιγμή ο αλλοδαπός φίλος της κοπέλας, που ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, και υποστήριζε ότι την 28χρονη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους.

Το κορίτσι, το οποίο ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της, δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό.

Οι συνεχείς καβγάδες οδήγησαν στην απίστευτη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, καθώς ο πατέρας, μην αντέχοντας να μην τον υπακούει  η κόρη του, την σκότωσε και έπειτα την έθαψε στην πίσω πλευρά του σπιτιού του!

Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή