«Πάγωσα όταν είδα τον Κουφοντίνα να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας»

«Παγωμένοι» δεκάδες πολίτες, είδαν σήμερα το μεσημέρι τον Δημήτρη Κουφοντίνα να κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Ο αρχιεκτελεστής της 17Ν  μαζί με τον γιο του Εκτορα και συνοδεία 4-5 ατόμων, έκανε βόλτα μετά τις 16:30 στην οδό Βουκουρεστίου και στην πλατεία Συντάγματος, ενώ πέρασε και από την οδό Σόλωνος.

Σε αυτή  την 6ημερη άδεια (την πήρε 28 Δεκεμβρίου), ο Κουφοντίνας έχει δικαίωμα να κινηθεί σε όλο το νομό Αττικής.

Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017,  , έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δυο των έξι ημερών. Το 2018 έχει βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες.

Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία του iefimerida.gr:

Με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε την «συνάντησή» του με τον αρχιεκτελεστή ένας πολίτης

«Η όψη ενός τρομοκράτη. Σήμερα, στον απογευματινό μου περίπατο σε μια κρύα Αθήνα, είχα μια απρόβλεπτη συνάντηση με το Δημήτρη Κουφοντίνα. Στην όψη του πάγωσα και σε λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν από μπροστά μου όσα πρόσωπα μπορούσα να θυμηθώ απο εκείνα που στέρησε τη ζωή ο ίδιος και τα μέλη της 17Ν, ο Θάνος Αξαρλιάν που έπεφτε νεκρός κάποια μέτρα πιο μακριά από το φανάρι Βουκουρεστίου και Σταδίου που διέσχιζε ο ίδιος σήμερα, ο Παύλος Μπακογιάννης και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης. Η παρέα του γιού του και των φίλων του σε αυτή την γιορτινή βόλτα αποτελεί ανθρώπινη στιγμή που στέρησε-σαν απ´όλα τα θύματα τους μαζί με το δικαίωμα στη ζωή και στις μικρές και μεγάλες χαρές της».