Αρπαγή ανήλικης και δύο νεκρά παιδιά πίσω από το τροχαίο στην Κυπαρισσία

Μια ιστορία απαγωγής φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το τραγικό δυστύχημα στην Κυπαρισσία , με θύματα δύο ανήλικους – έναν 14χρονος και μία 13χρονη- καθώς και έναν 23χρονο. Άλλοι τρεις τραυματίστηκαν,οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος, πατέρας της 13χρονης συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος και επέβαιναν οι τρεις νεκροί και μία 18χρονη κοπέλα.  Στην συνέχεια το δεύτερο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε  26χρονος.

Αμέσως μετά την τριπλή σύγκρουση στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα, οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ έπειτα από λίγη ώρα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αστυνομία για να εξακριβώσει τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος συνέλαβε τον 37χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Καταδίωξη

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πατέρας της ανήλικης που φέρεται να είχε απαχθεί καταδίωκε το μοιραίο αυτοκίνητο.Οι ίδιες πηγές μιλούν μάλιστα για ένα τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης της Αστυνομίας για την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γι’ αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού, όπου εγινε το τροχαίο.

Τα δύο αυτοκίνητα των Ρομά  έρχονταν από τη μεριά της Καλαμάτας με κατεύθυνση προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, και μετά την σύγκρουσή τους, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη.