Απαγωγή στον Πειραιά: «Βουβαμάρα» από τους δράστες-Το θρίλερ της αρπαγής

Τέσσερις εύσωμοι άντρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν οι πρωταγωνιστές της απαγωγής γνωστού επιχειρηματία, το πρωί από τον Πειραιά.

Οι δράστες, αιφνιδίασαν το θύμα τους, την ώρα που πήγαινε προς το αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του, και τον έβαλαν με την βια στο αυτοκίνητό τους.

Έκτοτε αγνοείται η τύχη του, ενώ οι απαγωγείς δεν έχουν επιχειρήσει να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς του, γεγονός που εντείνει την αγωνία

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα στην κινηματογραφική  απαγωγή του Ν.Μ ενώ βρίσκονται υπό έρευνα οι διευρυμένες επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία ο οποίος εισάγει μεγάλες ποσότητες προϊόντων από τρίτες χώρες με σκοπό τόσο την μετέπειτα εξαγωγή τους όσο και την διάθεση αυτών των προϊόντων σε διάφορες ναυτιλιακές εταιρείες για τον ανεφοδιασμό πλοίων. Παράλληλα φαίνεται πως συνεργάζεται τόσο με χονδρέμπορους ποτών ενώ είναι αποκλειστικός διανομέας σε πολλά επώνυμα ποτά.

Αυτόπτες μάρτυρες, είδαν τους απαγωγείς να βάζουν με κινηματογραφικό τρόπο τον γνωστό επιχειρηματία μέσα σε αυτοκίνητο κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ακτή Θεμιστοκλέους γύρω στις 9:00 όταν ο επιχειρηματίας κατέβηκε από το σπίτι του με σκοπό να επιβιβαστεί στο τζιπ που είχε παρκαρισμένο από κάτω.

Ο απαχθείς επιχειρηματίας, δεν απαντά στις επαναλαμβανόμενες κλήσεις της μητέρας του, που ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν, ενώ πλέον είναι ενήμερες και οι Αρχές, που ερευνούν την υπόθεση.

Φορούσαν μπλούζες «ΕΚΑΜ»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα με μεγάλη σωματική διάπλαση και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας παραποιημένες μπλούζες που ανέγραφαν «ΕΚΑΜ», τον πήραν σηκωτό και τον έβαλαν σε αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και τράπηκαν σε φυγή.

Οι Αρχές είναι πεπεισμένες ότι οι δράστες πριν από το καρτέρι για την απαγωγή, παρακολουθούσαν πολύ καιρό τον επιχειρηματία και μελετώντας τις κινήσεις του επιχειρηματία αφού όπως φάνηκε ήξεραν την κάθε κίνησή του.

Οι πληροφορίες, δεν διέρρευσαν από τις Αρχές, καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις τηρείται… σιγή ιχθύος για ευνόητους λόγους,αλλά από τους περίοικους μιας και η Ακτή Θεμιστοκλέους έχει πολλή κίνηση εκείνη την ώρα.

Η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή, ενώ ελέγχουν και το υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων από τις γύρω επιχειρήσεις.