Έγκλημα στη Ρόδο: «Καθαρή» από αλκοόλ η Ελένη

Σε αντίθεση με τα όσα έχουν ισχυριστεί μέχρι στιγμής οι κατηγορούμενοι,, η Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τις τοξικολογογικές εξετάσεις.

Εντωμεταξύ, την ώρα που οι Αρχές περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους δυο κατηγορούμενους του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, αποκαλύπτεται ότι τα στοιχεία, μέχρι στιγμής,δείχνουν ότι η άτυχη φοιτήτρια το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου είχε μιλήσει κυρίως με την καλύτερη της φίλη από το Διδυμότειχο.

Υπενθυμίζεται ότι  η συσκευή του κινητού τηλεφώνου της φοιτήτριας δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Οι ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα από τη άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δυο κατηγορούμενων ώστε να διαπιστωθεί με ποιόν ή ποιους συνομίλησαν τηλεφωνικά τη νύχτα της δολοφονίας, αλλά και τις επόμενες ημέρες μέχρι την προσαγωγή τους.

Όσο ένα ποτηράκι κρασιού

Για το θέμα της κατανάλωσης αλκοόλ ,στην κατ’αντιπαράστασή εξέτασή τους από την ανακρίτρια Ρόδου, οι κατηγορούμενοι είχαν υποστηρίξει ότι το θύμα είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα βότκας, όπως και δυο νεαροί, αλλά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης φοιτήτριας τους διαψεύδουν αφού έδειξαν ότι το αλκοόλ που υπήρχε μέσα στον οργανισμό της μέχρι την στιγμή που δολοφονήθηκε ήταν μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συγκλονίζουν τους γονείς της, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως η μονάκριβη Ελένη τους δεν είναι πια στη ζωή και πως βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από δυο συνομήλικούς της.

Την ίδια ώρα, στη Ρόδο οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν για τυχόν κυκλώματα που εκβιάζουν νεαρές κοπέλες βιντεοσκοπώντας τες σε ιδιωτικές τους στιγμές.

 

Προτεινόμενα για εσάς