Δολοφονία φοιτήτριας: Κι άλλες αποκαλύψεις από την μητέρα του 21χρονου

Πρόβλημα με ναρκωτικά έχει ο 21χρονος Ροδίτης, ένας από τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Αυτό φέρεται να κατέθεσε η μητέρα του, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική

Η γυναίκα υποστήριξε  ότι  ο γιος της υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε,  έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα υποκατάστασης ενώ παράλληλα δέχεται  ψυχολογική  υποστήριξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των προβλημάτων του αυτών, ο 21χρονος δεν ολοκλήρωσε   και την στρατιωτική του θητεία

Απουσίαζε

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Ο 21χρονος Ροδίτης έχει ματαφερθεί στις φυλακές Γρεβενών με τις πληροφορίες του Kozanimedia να αναφέρουν ότι βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον 19χρονο Αλβανό σε έναν λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων, ο οποίος, όμως, είναι ένας και ενιαίος.