«Μπουρλότο» στην έδρα των ΜΑΤ από καταδρομή κουκουλοφόρων-Συγκλονιστικό βίντεο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες καταδρομική επίθεση στην έδρα των ΜΑΤ στην οδό Χίου στην Καισαριανή με μολότοφ.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 19:00  όταν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον των εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Υπηρεσίας, όπως και προ ημερών και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 3ης Δεκεμβρίου.

Οι νεαροί εκτός από τη βροχή από τις μολότοφ που εκτόξευσαν έριξαν και τρικάκια με αναφορές στη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε πέντε ιδιωτικές μοτοσικλέτες που ήταν παρκαρισμένες έξω από το κτίριο.

Δείτε το βίντεο από την καταδρομική επίθεση που έπαιξε στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του Alpha.

Σημειώνεται ότι για την επίθεση το βράδυ της 2ας προς 3ης Δεκέμβρη την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα «Αναρχικές-Αναρχικοί ενάντια στην λήθη» με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Τους ξαφνιάσαμε, και εκθέσαμε την αδυναμία και την αποτυχία τους μπροστά στην ατέλειωτη επιθυμία που υπάρχει να καταστραφούν. Οι ίδιοι μπάτσοι που περήφανα περιπολούν την πόλη, πεπεισμένοι για την δυνατότητά τους να τρομοκρατούν τον πληθυσμό, αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, γεμάτοι φόβο, το βράδυ, στις 2 Δεκεμβρίου, μπροστά στον ίδιο τον σταθμό τους» έγραψαν μεταξύ άλλων.

 

Προτεινόμενα για εσάς