Έγκλημα στη Ρόδο: Βίντεο ενώ ξυλοφορτώνουν τον 19χρονο στις φυλακές

Αιμόφυρτο άφησαν, αφού παραβίασαν το κελί του, τον 19χρονο που κατηγορείται για τον φόνο της φοιτήτριας στην Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, ο συγκρατούμενοί του στις φυλακές του Αυλώνα, όπου κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η επίθεση εναντίον του πραγματοποιήθηκε ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση.

Ο 19χρονος, αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες κι εν συνεχεία στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το απόγευμα .

Πανελλήνια οργή

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας, έχουν προκαλέσει πανελλήνια οργή. Μάλιστα, ενώ βρίσκονταν στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου για την κατ’ αναπαράσταση απολογία τους, απ΄έξω είχαν συγκεντρωθεί εξοργισμένοι πολίτες απέξω και τους αποδοκίμαζαν, με την αστυνομία να αποφασίζει εν τέλει, μετά και την απόφαση για την προφυλάκισή τους,  να τους φυγαδεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα και ένα ενδεχόμενο λιντσάρισμα

Ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα (όπου σημειώθηκε το συμβάν), ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών.

Η διοίκηση των φυλακών και τα αρμόδια υπουργεία έχουν διατάξει ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς οι κρατούμενοι κατάφεραν να παραβιάσουν το κελί του 19χρονου και να εισέλθουν μέσα για να τον ξυλοφορτώσουν.