Επεισόδιο με χειριστές της ΥΠΑ – Πιάστηκαν στα χέρια

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), με τον διοικητή της να διατάσσει τη σύλληψη έξι χειριστών της.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ο κ. Λυτζεράκος κάλεσε τους έξι χειριστές στο γραφείο του μετά από αναφορά του ενός εξ’ αυτών για φθορές στο μοναδικό αεροσκάφος που έχει η ΥΠΑ, το οποίο χρησιμοποιεί για την πιστοποίηση των ραδιοβοηθημάτων.

Εκεί, οι χειριστές είδαν έκπληκτοι τον κ. Λυτζεράκο να τους λέει ότι το θέμα αυτό πρόκειται να πάει στον εισαγγελέα και ότι κανείς δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το γραφείο του, δεδομένου πως έχει κληθεί η αστυνομία. Ακολούθησε ένταση, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον νομικό σύμβουλο της υπηρεσίας μάλιστα να πιάνεται στα χέρια με έναν από τους χειριστές.

Το όλο θέμα έληξε μετά από δύο ώρες παραμονής των εμπλεκομένων στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού, ενώ έχουν υποβληθεί μηνύσεις εκατέρωθεν.

Εδώ, ωστόσο, εγείρεται μεγαλύτερο ζήτημα ασφάλειας, δεδομένου ότι το αεροσκάφος που έχει η Υπηρεσία για την πιστοποίηση των ραδιοβοηθημάτων παραμένει καθηλωμένο επί οκτώ μήνες λόγω κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Aπό το in.gr