Βρέθηκε το φονικό όπλο και τα ρούχα της Ελένης

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται πλέον το φονικό όπλο, το ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο δέχτηκε το χτύπημα στο κεφάλι η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη, αλλά και τα ρούχα της, μετά τις υποδείξεις του ενός από τους δύο κατηγορούμενους, τον 19χρονο Αλβανό.

Την ίδια στιγμή φυλλο και φτερό, κάνουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το σπίτι της φοιτήτριας, την εξοχική κατοικία όπου διαπράχτηκε το έγκλημα αλλά και το φορτηγάκι που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τις μετακινήσεις τους και  την μεταφορά της τραυματισμένης νεαρής κοπέλας, στον τόπο της «χαριστικής βολής» στην παραλία «Φώκιας» στη Λίνδο.

 

topaloydh-kamepa-620x464.jpg
Φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει η Δημοκρατική από κάμερα με την άτυχη φοιτήτρια μαζί με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου

Οι ερευνητές. μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα  που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια και το λαπτοπ της 21χρονης ενώ αναζητείται ακόμη το κινητό της τηλέφωνο.Όλα τα στοιχεία  θα σταλούν στα εργαστήρια  για έλεγχο

Πιθανολογείται πάντως ότι η έρευνα που προκλήθηκε με αφορμή την δολοφονία θα έχει και συνέχεια σε άλλα επίπεδα καθώς από καταθέσεις που έχουν ληφθεί φαίνεται να προκύπτει η διάπραξη και άλλων ποινικών αδικημάτων από  πρόσωπα που έχουν κατονομαστεί με τους οποίους είχε επαφές η 21χρονη .

Ερευνώνται μάλιστα και καταθέσεις που την φέρουν να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής βίας και στο παρελθόν και μάλιστα από τρία πρόσωπα.

(Με πληροφορίες από dimokratiki.gr)