«Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο» - Κτηνώδης απολογία

Όχι μόνο ήταν ζωντανή η άτυχη Ελένη μετά την επίθεση που δέχτηκε με το σίδερο στο κεφάλι, αλλά παρακαλούσε κι όλας, τους θυτες της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Αντ’ αυτού βρήκε τραγικό θάνατο, στα βράχια,στους Πεύκους της Λίνδου. Σοκαριστική είναι η απολογία του 19χρονου Αλβανού για τις συνθήκες δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας.  κ 

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως λέει ο 19χρονος Αλβανός η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

«Της ζήτησε να κάνει κάτι που δεν ήθελε»

Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» πραγματικά συγκλονίζουν:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Ο Έλληνας κατηγορούμενος

Αν και ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη, ο δικηγόρος του Ελληνα κατηγορούμενου ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία, όμως παραδέχθηκε ότι ήταν μέσα στο εξοχικό σπίτι του όταν και η Ελένη ήταν εκεί μαζί με τον Αλβανό φίλο του, όπως επίσης ανέφερε ότι ο πρώην φίλος του ήταν εκείνος που έγδυσε τη νεαρή φοιτήτρια και πέταξε τα ρούχα της. «Ο πελάτης μου ήταν στον ίδιο χώρο, από εκεί και πέρα κάποιες εξελίξεις στις οποίες γίνανε δεν είχε καμία συμμετοχή», είπε ο δικηγόρος Ακης Δημητριάδης, ενώ λίγο αργότερα σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης και για βιασμό πέρα από την ανθρωποκτονία, ανέφερε ότι αυτή προέκυψε από την ομολογία του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου και όχι από εύρημα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Ο πελάτης του υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως ο 19χρονος Αλβανός είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα.

«Με τα χάπια τρελαίνεται»

Ο 23χρονος Ελληνας το τελευταίο διάστημα ασχολείται πολύ ενεργά με τον αθλητισμό, ήταν καθημερινά στα γυμναστήρια της οχής, ενώ είχε αυξήσει απότομα τον όγκο του σώματός του.«Όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις», φαίνεται να έχει πει  ο 19χρονος Αλβανός

 

Προτεινόμενα για εσάς