Πάγωσε ο δικαστής, διακόπηκε η δίκη. Ελλάδα, 2018...

H εισαγγελέας ζήτησε διακοπή για να φέρει το πανωφόρι της. Συνήγοροι και ακροατήριο,παρακολουθούσαν την εξέλιξη της δίκης με παλτό. Στην Ελλάδα του 2018, το  τσουχτερό κρύο «νικάει» την Δικαιοσύνη. Έτσι η δίκη των κατηγορουμένων για την παραλαβή του C4I, διακόπηκε

Εάν και η έδρα αναζήτησε την ύπαρξη άλλης.ζεστής, αίθουσας για να συνεχιστεί η διαδικασία, εντούτοις τέτοια δεν βρέθηκε, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να «μεταφέρει» την διαδικασία στις 5 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά τα της εκδίκασης της υπόθεσης, όσο κράτησε,η πλευρά της αμερικανικής SAIC, ζήτησε μέσω του δικηγόρου κ. Θέμη Σοφού  την αποβολή του ελληνικού δημοσίου από την πολιτική αγωγή επικαλούμενος την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστήριου,  Όπως είπε, σύμφωνα με την απόφαση, την οποία έχει επικυρώσει και το Εφετείο της Αθήνας, το ελληνικό δημόσιο οφείλει να καταβάλει στην αμερικανική εταιρία- η οποία ανέλαβε το έργο της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων- 39.700.000 ευρώ.

Ανάλογα αιτήματα για την αποβολή του ελληνικού δημοσίου αναμένεται να υποβληθούν και από άλλους συνηγόρους κατηγορουμένων.