Νέος "γολγοθάς" για τον αγαπημένο δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου - Νοσηλεύεται στην Εντατική

Στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο δημοσιογράφος υπέστη πνευμονικό οίδημα, με τους γιατρούς να κάνουν τεράστια προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση του ήταν οριακή. Τα χειρότερα όμως αποφεύχθησαν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει πολύ κρίσιμη. Ο μεγάλος φόβος τώρα είναι οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αιτία θανάτου των ασθενών που νοσηλεύονται με πνευμονικό οίδημα.

 Ο δημοσιογράφος, που έχει δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real, δεν βγήκε στον «αέρα» το απόγευμα της Δευτέρας. Ο αντικαταστάτης του, Γιώργος Κολοκοτρώνης, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Γεωργίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Η γνωστοποίηση της είδησης προκάλεσε συγκίνηση, καθώς ο Γιώργος Γεωργίου έχει χτυπηθεί πολλές φορές από τη μοίρα. Στις αρχές του περασμένου έτους έχασε τον γιο του από σπάνια ασθένεια, ενώ σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αποκαλύψει πως το καλοκαίρι είχε μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια υγείας, που παρολίγον να του κοστίσει τη ζωή.