«Αγανάκτησα και αντέδρασα έτσι. Καλώς, κακώς, έγινε...» Τι λεει ο κοσμηματοπώλης για τον Ζακ

Λίγες ώρες μετά το τελικό πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, ο κοσμηματοπώλης, που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση και όπως φαίνεται και στα σχετικά βίντεο είχε κλωτσήσει τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο, δήλωσε πως ήταν εν βρασμώ και τα έκανε αυτά.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, έξω από το οποίο ο Ζακ Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, υποστήριξε πως δεν χτύπησε θανάσιμα τον 33χρονο ο οποίος, όπως ανέφερε, επιχείρησε να τον ληστέψει.

«Θα τα πούμε στο δικαστήριο»

«Τι να πω; Η δικαιοσύνη θα τα δείξει αυτά. Τι λένε, εκείνοι, εντάξει, πολύ καλά, θα τα πούμε εκεί στο δικαστήριο και θα πάρουν τις αποφάσεις οι δικαστές. Αυτό έχω να πω», αναφέρει ο κοσμηματοπώλης.

Και συνεχίζει: «Όπως έχουν βγάλει αυτοί συμπεράσματα, θα δούμε κι εμείς τα δικά μας συμπεράσματα… Θα δούμε. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή, θα το μελετήσουμε το θέμα. Η άποψή τους αυτή μπορεί να είναι έτσι, μπορεί αλλιώς, μπορεί κι αλλιώτικα. Θα το δούμε. Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε τώρα. Θα τα πούμε στο δικαστήριο. Εμείς δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα, που λένε ότι τον χτυπήσαμε εμείς».

Οσο για την βίαια αντίδρασή του προς τον Ζακ Κωστόπουλο, ο επιχειρηματίας ανέφερε:

«Αντέδρασα, όπως ήταν φυσικό. Εγώ αγανάκτησα και αντέδρασα έτσι. Καλώς, κακώς, δεν έπρεπε. Έγινε… Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό που νόμιζα…», είπε προσθέτοντας πως έχουν γίνει αλλεπάλληλες ληστείες στην περιοχή και στο κοσμηματοπωλείο του.

Η σύζυγος

Στο κανάλι μίλησε και η σύζυγος του κοσμηματοπώλη λέγοντας πως «Ο άνθρωπος αντέδρασε όπως θα αντιδρούσατε κι εσείς, όπως θα αντιδρούσα κι εγώ», ο οποιοσδήποτε μετά από πολλοστή φορά που καταστραφήκαμε οικονομικά. Ο άνθρωπος αυτός είναι σε μόνιμη σύγχυση. Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε και μου είπε ότι έγινε κάτι σοβαρό».

Να σημειωθεί πως μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος για τα αίτια του θανάτου, έγινε γνωστό ότι η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου ετοιμάζει μηνύσεις κατά της Ομάδας ΔΙΑΣ και του ΕΚΑΒ.