Ο φόβος της Βικτώρια Καρύδα να γυρίσει στην Ελλάδα. Ποια είναι τα σχέδιά της

Να φύγει από την Ευρώπη μαζί με τα παιδιά της και να εγκατασταθεί στην Αυστραλία επιθυμεί η χήρα του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, η οποία φοβάται για τη ζωή της στην Ελλάδα.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της, η γυναίκα φοβάται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να μην πέσει και η ίδια θύμα δολοφονικής επίθεσης.«Δεν γυρίζει πίσω στην Ελλάδα με τίποτα. Έχει τελειώσει με την Ελλάδα», είπε στην Daily Telegraph φίλος της οικογένειας. Η Βικτώρια Καρύδα θα μείνει μόνιμα στην Αυστραλία και θα μεγαλώσει τα παιδιά της στο σπίτι των πεθερικών της σε προάστιο του Σίδνεϊ.

«Είδα τον γιο μου να πεθαίνει μπροστά μου»

Ο πατέρας του θύματος, Στέλιος Μακρής, έσπασε τη σιωπή του. «Είμαι τόσο ταραγμένος. Είδα τον γιο μου να πεθαίνει μπροστά μου. Ξέρεις πώς είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχασα δύο παιδιά τώρα. Τα είδα και τα δύο να πεθαίνουν».

Ο Στέλιος Μακρής αναφερόταν στην μικρότερη κόρη του Βίκι, η οποία πέθανε από λευχαιμία πριν 30 χρόνια. Δίπλα της τάφηκε και ο Γιάννης Μακρής στο νεκροταφείο Ρόκγουντ του Σίδνεϊ.