Τι αλλάζει από σήμερα στα δρομολόγια του μετρό προς αεροδρόμιο

Σημαντικές αλλαγές στα δρομολόγια του Μετρό, από και προς το αεροδρόμιο θα ισχύσουν από σήμερα, 1 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια του Μετρό θα πραγματοποιούνται πλέον μεταξύ των σταθμών Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο, αντί κατά μήκους όλης της γραμμής 3 (Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο), όπως γινόταν μέχρι πρότινος.

Οι επιβάτες με προορισμό το Αεροδρόμιο, από σήμερα, θα κατευθύνονται στο σταθμό Δουκίσσης  Πλακεντίας, όπου και θα μεταβιβάζονται σε συρμούς του Μετρό με προορισμό το Αεροδρόμιο, κάθε 00:25 και κάθε 00:55 κάθε ώρας.

Οι επιβάτες σε δρομολόγια Μετρό από το Αεροδρόμιο (αναχώρηση συρμών στις :00 και :30 κάθε ώρας) θα αποβιβάζονται στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, όπου εντός λίγων λεπτών θα ξεκινά αντίστοιχα συρμός με κατεύθυνση το σταθμό της Αγίας Μαρίνα.

Και τον προαστιακό

Να σημειωθεί ότι στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν και τα δρομολόγια του Προαστιακού, ωστόσο απαιτείται μετακίνηση σε διαφορετική αποβάθρα).

Στόχος είναι να εξοικονομηθούν συρμοί προκειμένου να ενισχυθούν τα δρομολόγια στη γραμμή Αεροδρόμιο προς Αγία Μαρίνα. Σε κάθε περίπτωση, επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΣΤΑΣΥ ή στους σταθμούς.