Τα σκονισμένα βαν στο άδειο πάρκινγκ του Mega... και οι τελευταίες στιγμές στο κοντρόλ

Στις 02:08 τα ξημερώματα της 28ής Οκτωβρίου το μαύρο “έπεσε” στο πρώτο ιδιωτικό κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης. Με τον Βλάσση Μπονάτσο και την  Ρένια Λουιζίδου από τους “Απαράδεκτους” να “αποχαιρετούν” τους τηλεθεατές στις 02:08:35 ακριβώς.

29 χρόνια Mega πέρασαν έτσι σήμερα στην ιστορία.

Τα μηνύματα των τηλεθεατών κατέκλυσαν από τα ξημερώματα το διαδίκτυο και δεν παύουν μέχρι αυτήν την ώρα. Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε, από την ημέρα γνωστοποίησης της σχετικής απόφαση του ΣτΕ στις 5/10/2018, το τηλεοπτικό κοινό δεν έπαψε να θρηνεί για το Μεγάλο Κανάλι.

Ενδεικτικό του κλίματος, είναι τα νούμερα που καταγράφησαν το τελευταίο βράδυ στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen με ποσοστά τηλεθέασης 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου ήταν σταθερή πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια.

Οι εικόνες από το κοντρόλ με τις τελευταίες στιγμές του Mega δεν μπορούν παρά να προκαλούν έντονη συγκίνηση. Είχε άλλωστε προηγηθεί το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού, που για δύο χρόνια έδιναν μάχη για να το κρατήσουν ζωντανό.

Νέες εικόνες, που δημοσιεύει ο ιστότοπος iefimerida, εντείνουν αυτά τα συναισθήματα. Πρόκειται για το άδειο πάρκινγκ του Mega στο οποίο παραμένουν κάποια βαν του σταθμού, γεμάτα σκόνη.

Δείτε τις τελευταίες στιγμές του Μega, μέσα από το κοντρόλ, όπου εργαζόμενο ξέσπασαν σε κλάματα:

Παρακολουθήστε τη στιγμή που πέφτει το σήμα του καναλιού, στις 02:08:35 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018:

Το τελευταίο τρέιλερ του Mega, με το ρολόι πάνω δεξιά να μετράει:

Και αναρτήσεις από την “οικογένεια” του Μega: