«Ο άνδρας πίσω σας είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Την ευκαιρία να φάνε όλοι μαζί, είχαν χθες τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, που επισκέφτηκαν γνωστή ψαροταβέρνα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, μετά την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Flashnews.gr, την ψαροταβέρνα στα Χανιά επισκέφτηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάνννη, ο Ισίδωρος Κούβελος, ο συντονιστής της εκδήλωσης Πάσχος Μανδραβέλης,ο καθηγητής Κωνσταντίνος Συνολάκης και η Κατερίνα Μητσοτάκη.

Γνωστή ψαροταβέρνα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων επισκέφτηκε χτες η οικογένεια Μητσοτάκη. Εκτός από την οικογένεια Μητσοτάκη, στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, μεταξύ αυτών και πολλοί τουρίστες, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν με τους φωτογράφους και τους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στο μαγαζί.

Εκτός από την οικογένεια Μητσοτάκη, στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, μεταξύ αυτών και πολλοί τουρίστες, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν με τους φωτογράφους.Εκτός από την οικογένεια Μητσοτάκη, στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, μεταξύ αυτών και πολλοί τουρίστες, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν με τους φωτογράφους.

Ωστόσο, ο σερβιτόρος ανάλαβε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει λέγοντάς τους στα αγγλικά: «The man behind you is the next prime minister of Greece» («ο άνδρας πίσω σας είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας»).

Ωστόσο, ο σερβιτόρος ανάλαβε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει λέγοντας τους στα αγγλικά...«The man behind you is the next prime minister of Greece».

πηγή- Φωτογραφίες: flashnews.gr