Καψής για Βαρουφάκη: «Δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν με ενόχλησε ο Μόγλης. Η αγένειά του με ενόχλησε»

Συνεχίζεται η κόντρα του δημοσιογράφου Παντελή Καψή με τον πρώην υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Βαρουφάκης μίλησε χθες στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 αναφερόμενος στο περιστατικό της περασμένης Κυριακής όταν ο σκύλος του, τον οποίο είχε λυτό στον Λυκαβηττό έπεσε πάνω στον δημοσιογράφο Παντελή Καψή. Μεταξύ άλλων είπε ότι ότι δεν θα δέσει ποτέ την σκύλο του τον Μόγλη «θα είναι πάντα ελεύθερος», ενώ χαρακτήρισε ανοησίες τους ισχυρισμούς του Παντελή Καψή ότι του επιτέθηκε ο σκύλος του λέγοντας ότι «ο Μόγλης δεν είναι ικανός να δαγκώσει ούτε εμένα».

Τα λεγόμενα του Γιάνη Βαρουφάκη δεν έμειναν αναπάντητα από τον Παντελή Καψή ο οποίος απάντησε μέσω Facebook τονίζοντας ότι αυτό που τον ενόχλησε δεν ήταν ο σκύλος, αλλά η αγένεια του πρώην υπουργού.

«Δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν με ενόχλησε ο Μόγλης, έχω μεγαλώσει με σκυλιά. Η αγένειά του με ενόχλησε. Και ο λόγος που ασχολήθηκα μαζί του είναι ότι θεωρώ ότι σαν χαρακτήρας είναι ακατάλληλος για την πολιτική. Άλλωστε ο ίδιος στο βιβλίο του έχει ομολογήσει πώς συνέπλευσε με τον Συριζα στην εξαπάτηση των πολιτών», έγραψε την ανάρτησή του ο κ.Καψής.

Τι είχε αναρτήσει ο Παντελής Καψής

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε γνωστό από τον Παντελή Καψή ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό με τον σκύλο του Γιάνη Βαρουφάκη και την αντίδραση του πρώην υπουργού σε μια επική ανάρτηση στο Facebook.

«Τρέχω το πρωί στον Λυκαβηττό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ένας σκύλος έρχεται τρέχοντας από πίσω κατά πάνω μου. Για λίγες στιγμές τρομάζω, δεν ξέρω αν είναι φιλικός ή αν θα το δει κυνηγός καθώς τρέχει από πίσω μου. Πηγαίνω πιο σιγά και πέφτει με όλη την φόρα πάνω μου.

Ευτυχώς κάπως στο πλάι και δεν χάνω την ισορροπία μου. Το αφεντικό του, περίπου 50μέτρα πίσω, δεν έχει κάνει καμιά προσπάθεια να τον σταματήσει, γυρνάω και δειχνω την ενόχλησή μου με μια κίνηση απελπισίας απλώνοντας τα χέρια μου.

Ο σκύλος ωστόσο είναι φιλικός και μετανιώνω, πόσο μάλλον που βλέπω ότι ιδιοκτήτης είναι ο Βαρουφάκης και άλλο τα πολιτικά άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότι δεν πρέπει να είμαι εγωιστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε!

Τα παίρνω του λέω ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί και παίρνω την επίσης απίστευτη απάντηση ότι πώς αλλιώς θα μάθει; Το βρίσκει μάλιστα έξυπνο και προσθέτει ότι αυτό που λέω είναι αντιφατικό! Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα…

ΥΓ. Τρέχω χρόνια σε μονοπάτια, είχα πολύ χειρότερες συναντήσεις με σκύλους, πρώτη φορά αντί για μια ένδειξη κατανόησης αν όχι συγγνώμης ζητάνε κ τα ρέστα».