Υπό απόλυτη μυστικότητα, στο υπόγειο του νοσοκομείου Βόλου ο Κουφοντίνας

Υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη,στο νοσοκομείο του Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό, σήμανε συναγερμό  στην Αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας.

Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί και άνδρες της ΔΙΑΣ, με περιπολικά και μηχανές, καθώς και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ακροβολίστηκαν σε κάθε γωνιά των εισόδων του Νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ταχυδρόμος του Βόλου.

Η μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα έγινε προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διευκρινιστεί αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ή αν επρόκειτο για εξέταση ρουτίνας προκειμένου να αιτηθεί νέα άδεια από τις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Η έντονη παρουσία αστυνομικής δύναμης όπως ήταν φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητη τόσο από το προσωπικό του Νοσοκομείου, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους, όσο και από τους επισκέπτες, καθώς επρόκειτο για πρωινή ώρα που το Νοσοκομείο «σφύζει» από ζωή.

Καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του Δημητρη Κουφοντίνα στο υπόγειο  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του κτιρίουστον οποίο εξετάζονται οι φυλακισμένοι, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν επί ποδός και έτοιμες για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιούνιο, όταν ακόμη βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού, το μέλος της «17Ν» είχε μεταφερθεί στο κρατικό νοσοκομείο για λόγους υγείας, αφού είχε ξεκινήσει απεργία πείνας, καθώς είχε καταθέσει το τρίτο αίτημα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές και δεν είχε γίνει δεκτό.

 

Προτεινόμενα για εσάς