Έκλεψαν τις εισπράξεις της παράστασης των Ζουγανέλη-Κυριακίδη – Πόσα χρήματα τους άρπαξαν

Στιγμές τρόμου έζησε χθες η ταμίας στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η παράσταση «Παράξενο Ζευγάρι» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Περίπου στις 11.00 το βράδυ η ταμίας αφού ολοκλήρωσε την εργασία της πήρε τις εισπράξεις που κυμαίνονταν μεταξύ 18.000 και 20.000 ευρώ και κλείδωσε το κουβούκλιο του ταμείου ώστε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών, άγνωστος πήγε και άρπαξε την τσάντα της γυναίκας που περιείχε τις εισπράξεις της παράστασης και προσωπικά της αντικείμενα και στη συνέχεια αφού επιβιβάστηκε σε όχημα όπου τον περίμενε συνεργός του, εξαφανίστηκαν.

Από την ενέργεια του αγνώστου δεν υπήρξε τραυματισμός της ταμία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στο θέατρο Δάσους φέτος, αφού τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες», σημειώθηκε και τότε περιστατικό αρπαγής της τσάντας του ταμία που περιείχε τις εισπράξεις από τα εισιτήρια της παράστασης.

Πηγή: rthess.gr

Προτεινόμενα για εσάς